Offertförfrågan

Organiserad och erfaren transportledare – är det du?
Bra! Nu söker vi på Abbekås Åkeri P-A Andersson en transportledare till teamet i Staffanstorp. Ligger planering och samarbete dig varmt om hjärtat? Då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten
I rollen som transportledare kommer du att arbeta tillsammans med fyra, fem andra transportledare – varpå du, tillsammans med en av dina kollegor, bildar ett team som styr fjärrtrafiken i Göteborgsområdet.
För att trivas som transportledare hos oss är du en person med sinne för planering och organisering och du har inga problem med att hantera flera saker på samma gång. Du är duktig på att samarbeta med både kollegor, transportledningen, chaufförer och annan administrativ och företagsledande personal. Som anställd hos oss får du inte bara härliga kollegor och ett omväxlande arbete, vi erbjuder även friskvårdsbidrag, dator, mobiltelefon och flexibla arbetstider – med möjlighet att i viss mån jobba hemifrån.

Om dig
För att lyckas som transportledare har du flera års erfarenhet av transportledning inom svensk inrikestrafik. Du har förmodligen jobbat med transporter av livsmedel, tempererat gods och styckegods. Du bör ha god lokalkännedom i Skåne och Göteborgsområdet. Du är en social person med förmåga att leda människor på ett ödmjukt och lätt sätt samt är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har självklart gedigen kunskap om de lagar och regler som styr vår bransch. Som transportledare behöver du kunna jobba obehindrat i Office- och transportplaneringsprogram, har du tidigare erfarenhet av att jobba i T5 är det meriterande.

Om oss
Abbekås Åkeri P-A Andersson AB ingår i Tempconkoncernen och vi utför olika typer av logistikuppdrag där vår kärnverksamhet är tempererade transporter. Totalt består vår trafik av cirka 45 ekipage. Vi är ungefär 115 anställda varav 90 chaufförer.

Låter det här som en roll för dig? Skicka in din ansökan redan i dag då vi hanterar ansökningar löpande!

Tillträde: Snarast.
Omfattning: Tills vidare (efter provanställning) på heltid. I tjänsten ingår viss schemalagd jour.
Lön: Enligt överenskommelse.
Kollektivavtal: Unionen.
Ansökan: Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Sök tjänsten via e-post på jobb@abbekasakeri.se